zwanger belly shoot fotograaf utrecht amersfoort

PRACHTIG ZWANGER

Die negen maanden duren zo lang en gaan tegelijkertijd zo ongelooflijk snel voorbij! In het vrouwenlichaam voltrekt zich een prachtig wonder. Je bent een knus huisje waarin je kindje langzaam maar zeker groeit. Wat mooi om deze kostbare tijd vast te leggen.

Een zwangerschapsshoot is een eerbetoon aan jou als vrouw en alles wat je lichaam doormaakt. Een waardevol cadeau aan jezelf, en een prachtige herinnering aan je zwangere tijd.

Je bent een knus huisje waarin je kindje langzaam maar zeker groeit. Wat mooi om deze kostbare tijd vast te leggen.

VOORBEREIDING

Iedere fotoshoot is maatwerk en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom leer ik je graag kennen, zodat we een shoot kunnen creëren die bij je past.

De zwanger shoot kan zowel bij je thuis als buiten plaatsvinden net waar jou voorkeur ligt. Samen bespreken we jou wensen door. Ook geef ik je kledingtips voor de fotoshoot en een pinterestbord met voorbeelden om inspiratie op te doen. Zo help ik jou ook een goede outfit te kiezen voor de zwangerschapsshoot!

FOTOGRAFEREN BINNEN OF BUITEN?

Binnen is heerlijk knus en comfortabel in je eigen omgeving waar ik gebruik zal maken van alle mooie plekjes in het huis. Ook zou je hier kunnen kiezen voor foto’s met wat meer bloot. Wil je b.v. in een mooi setje op de foto zodat je je buik goed ziet, dan is in je eigen huis heerlijk prive.

De andere optie is buiten fotograferen, heerlijk onderdeel van de natuur zijn. Ik vind het leuk om naar plekken te gaan waar de seizoenen zichtbaar zijn. B.v. in het voorjaar tussen de bloesembomen, in de zomer aan het water, een bloementuin of het groene bos. Tijdens de heidebloei kunnen we naar een prachtig paars veld. In de herfst sta ik graag in een perenboomgaard of tussen de fel geel gekleurde bomen.

Ook alternatieve locaties zijn mogelijk. B.v. in een leuke kas met tropische planten, een oude binnenstad als set voor jullie foto’s of b.v. naar een oude fabriekshal met grote ramen (stoer en industrieel). Er is dus heel wat mogelijk!

Bij het voorbereiden kijk ik naar een geschikte locatie. Misschien heb jezelf een plek waar je graag wil fotograferen. Daarnaast heb ik een hele lijst met natuurgebieden en andere leuke inspirerende plekjes!

Het liefst doe ik de shoot vroeg in de ochtend of een uur voor zonsondergang. Schijnt de zon dan geeft deze een fijne warme gloed en zacht licht. Super mooi voor de sfeer. Is het bewolkt (omdat de zon zich nou eenmaal graag verstopt in ons landje), ook dan kunnen er prachtige sfeervolle foto’s gemaakt worden met zacht en gedempt licht. 

Hoe dan ook gaan we er samen wat moois van maken!! Bekijk de portfolio voor meer inspiratie of boek je shoot.

zwangerschapsshoot fotograaf amersfoort nieuwegein houten
LIEVE WOORDEN