PRACHTIG ZWANGER

Die negen maanden duren zo lang en gaan tegelijkertijd zo ongelooflijk snel voorbij! In het vrouwenlichaam voltrekt zich een prachtig wonder. Je bent een knus huisje waarin je kindje langzaam maar zeker groeit. Wat mooi om deze kostbare tijd vast te leggen.

Een zwangerschapsshoot is een eerbetoon aan jou als vrouw en alles wat je lichaam doormaakt. Een waardevol cadeau aan jezelf, en een prachtige herinnering aan je zwangere tijd.

'there is no better feeling than the movement of life inside you.'

VOORBEREIDING

Iedere fotoshoot is maatwerk en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom leer ik je graag kennen, zodat we een shoot kunnen creëren die bij je past.

De zwanger fotoshoot kan zowel bij je thuis als buiten plaatsvinden net waar jou voorkeur ligt. Binnen is heerlijk knus en comfortabel in je eigen omgeving waar ik gebruik zal maken van alle mooie plekjes in het huis.

De andere optie is buiten fotograferen, heerlijk als onderdeel van de natuur. 

FOTOGRAFEREN IN DE NATUUR

Ik ga voor deze shoot graag naar buiten. In de natuur zit zoveel symboliek van (nieuw) leven. Daarbij bestaat er geen mooier licht, dan natuurlijk daglicht. De seizoenen en de kleuren gebruik ik om de foto’s te versterken.

Bij het voorbereiden kijk ik naar een geschikte locatie. Misschien heb jezelf een plek waar je graag wil fotograferen. Daarnaast heb ik een hele lijst met geschikte  natuurgebieden en andere plekjes!

Het liefst doe ik de shoot in het latere avondlicht. De zon geeft dan een fijne warme gloed en zacht licht. Super mooi voor de sfeer. De zon schijnt in dit landje nou eenmaal niet altijd, dus ook met bewolkt weer kunnen er prachtige sfeervolle foto’s gemaakt worden met zacht en gedempt licht.

LIEVE WOORDEN