familie gezin fotograaf amersfoort utrecht leusden woudenberg veenendaal ede wageningen barneveld
familie newborn baby gezin fotograaf amersfoort utrecht leusden woudenberg veenendaal ede wageningen barneveld nieuwegein houten utrecht leidsche rijn natuurgebied heidegebied bosgebied
HET VERHAAL ACHTER VLINDER LIV FOTOGRAFIE

Ik ben enthousiast voor mensen en hun verhalen. Zeker tijdens zulke bijzondere seizoenen als de komst van een kindje. Super kostbaar om een stukje van jullie avontuur vast te mogen leggen.

M’n fotografienaam is geïnspireerd door de symboliek van een rups die transformeert naar een prachtig vlinder.

Die overgang vind ik heel bijzonder, waar wij die in het leven ook steeds maken. Van kind naar volwassen. Van op jezelf zijn naar een leven samen met je partner. Die kostbare tijd van zwanger zijn, vader en moeder worden, kinderen ontvangen. Steeds nieuwe rollen en fases in het leven!

Dat is waar voor mij de betekenis in zit: ‘Vlinder Liv’. Je bent een mooie vlinder, leef!

Het is mijn passie om al deze kostbare verbindingen en momenten vast te leggen. Om een mooie herinnering aan mensen te geven en te vieren wat en waar ze samen zijn op dit moment van hun leven!

Linda Richtersz.

Fotografie is herinneringen maken, samenzijn vieren, kostbare momenten in het leven vast leggen.

OVER MIJ

Genieten is eigenlijk een belangrijke waarde in mijn leven. Tijd met familie en vrienden, leuke dingen doen, ronddwalen in het bos. Samenzijn!

Vaak kun je me vinden in koffiezaakjes. Vooral echte goede cappuchino’s met het perfecte schuimlaagje maken me heel gelukkig!

Ook trek ik graag de wandelschoenen aan en spreek af met anderen in een van de vele natuurgebieden rondom Amersfoort en Utrecht! Ik raak de routepaaltjes nogal eens kwijt en vaak valt de wandeling een paar kilometer langer uit dan gepland. Niet erg, altijd genoeg te bespreken!

Koken, ook een grote passie plus daarbij een enorme kookboekenverzameling! Bloemen, alles met bloemen maakt me blij. Heb inmiddels ook een mooie bloemenkunstwerk op m’n rug laten zetten. Nog een leuk project dat steeds een stukje uitbreid.

En natuurlijk fotografie, een hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt! En nog steeds zeer gepassioneerd voor ben.

Leuk dat je zover bent gekomen met lezen. Leer je mij ook een beetje kennen.

Laat me weten wanneer ik iets voor je kan betekenen!

Linda Richtersz

 

 

zwanger natuur zandvlakte heide bos water meertje
LIEVE WOORDEN