Vlinder LIv

Ik ben enthousiast voor mensen en hun verhalen. Ik hou van de ontwikkeling waar we als persoon continue inzitten. Zeker tijdens zulke bijzondere overgangsfasen als de komst van een kindje. Als newborn- en zwangerschapsfotograaf zie ik deze elementen samenkomen.

Ik vind het een voorrecht dat ik het magische moment van de zwangerschap of de pasgeboren baby in zijn vroegste levensfase vast mag leggen. Het is net als bij een rups die als prachtige vlinder uit zijn cocon tevoorschijn komt. Een kostbaar leven heeft zich aangekondigd. De vlinder staat voor een nieuw begin.

Daarom ben ik zo blij met de naam: Vlinder Liv. Je bent een mooie vlinder, leef!

Linda Richtersz

'Op het moment dat een baby zich aankondigt, wordt alles anders. Daar kan ik me over blijven verwonderen.'

WERKWIJZE BIJ EEN ZWANGER- OF NEWBORNSHOOT

Voor een zwangerschapsshoot ga ik graag naar buiten. Ik let bij het fotograferen op licht en de omgeving. De omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. In de natuur zit veel symboliek van (nieuw) leven. Ik gebruik de kleuren van het seizoen om de foto’s te versterken. Bij een (newborn) baby fotoshoot speelt juist het huis een belangrijke rol. Het thuis, waar zoveel aandacht is besteed aan de aankleding om het een gezellige knusse plek te maken. Het is de veilige omgeving van het nieuwe gezin en dat mag op de foto’s zichtbaar worden.

ONTSPANNEN FOTOSHOOT

Tijdens een fotoshoot vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat er een ontspannen sfeer heerst. Ik help je helemaal door het fotograferen heen en geef  veel aanwijzingen. Bij iedere fotoshoot ga ik voor een goede ervaring, zodat de shoot een fijne beleving is.

LIEVE WOORDEN