familie gezin fotograaf amersfoort utrecht

NEWBORN FOTOSHOOT

Die eerste kostbare tijd met je kindje. Heerlijk genieten en helemaal verliefd. Wat een wonder. Maar ook super intensief. Je komt er misschien niet altijd aan toe om die mooie plaatjes te schieten van je kleine baby. En al helemaal niet om met je partner en / of andere kids tegelijk op de foto te gaan!

Daar kom ik je graag mee helpen! Ik maak prachtige portretjes van jullie baby”tje. En daarnaast een mooie serie van jullie als ouders met je kindje. Broertjes en zusjes krijgen natuurlijk ook een plekje in de foto’s! Een paar leuke familie shots mogen natuurlijk niet ontbreken dus daar sluit ik de mijn bezoek aan jullie mee af!

Een fotoshoot van je pasgeboren baby tijdens de eerste dagen is een prachtig aandenken aan deze oh zo mooie tijd.

Een fotoshoot van je pasgeboren baby is een prachtig aandenken aan deze oh zo mooie tijd

VOORBEREIDING

Iedere fotoshoot is weer anders en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom leer ik je graag kennen, zodat we een shoot kunnen vormgeven zoals dat bij jullie past. Denk aan stijl, mooie ruimtes in huis, een wiegje die je graag voor de foto’s wilt gebruiken, een pakje dat van jou is geweest e.d.! 

Ik spreek met jullie de voorbereidingen door en geef ook een heleboel kledingtips. Met een linkje naar een pinterest bord zodat je mooi wat inspiratie op kunt doen.

Ook laat ik jullie tijdens de shoot niet spartelen hoor. Ik geef veel aanwijzingen en aansturing tijdens het fotograferen. Zodat jullie je fijn op je kindje kunnen focussen. Je merkt misschien niet eens dat ik er ook bij sta met de camera!

FOTOGRAFEREN IN HUIS

Wat ik mooi vind aan het fotograferen in je eigen huis is dat het helemaal jullie persoonlijke plekje is. Het is de plaats waar je, zeker in het begin, de meeste tijd met elkaar doorbrengt. Naar jou smaak ingericht.

Met een babykamer die met aandacht is gestyld voor de komst van jullie kleine.

Juist dat mag zichtbaar worden op de foto’s. Jullie huis maakt jouw foto’s persoonlijk. Dat laat ik graag terugkomen in de beelden!

baby newborn fotograaf shoot nieuwegein houten utrecht amersfoort
LIEVE WOORDEN