NEWBORN FOTOSHOOT

Die eerste kostbare tijd met je kindje. Heerlijk genieten en helemaal verliefd. Maar ook super intensief. Je komt er misschien niet altijd aan toe om die mooie plaatjes te schieten. Zeker niet om met z’n allen tegelijk op de foto te gaan!

Om een familie in hun allereerste begin vast te mogen leggen, vind ik een ongelofelijk voorrecht. Een fotoshoot van je pasgeboren baby tijdens de eerste dagen is een prachtig aandenken aan deze oh zo mooie tijd.

'You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.'

VOORBEREIDING

Iedere fotoshoot is maatwerk en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom leer ik je graag kennen, zodat we een shoot kunnen creëren die bij je past. 

Daarnaast bereid ik iedere fotoshoot voor en bespreek ik kledingtips en welke ruimtes in het huis het meest geschikt zijn voor de shoot.

FOTOGRAFEREN IN HUIS

Het huis krijgt met de geboorte van een baby een andere rol. Het is de plek waar je, zeker in het begin, de meeste tijd met elkaar doorbrengt. Het huis biedt veiligheid en is je eigen heiligdommetje geworden. Juist dat mag zichtbaar worden op de foto’s. Jullie huis maakt jouw foto’s persoonlijk, dat laat ik daarom graag terugkomen in alle foto’s!

LIEVE WOORDEN