BABY FOTOSHOOT

Baby’s veranderen zo ongelooflijk snel! In iedere fase verbazen ze ons weer met wat ze kunnen en doen. Ieder geluidje, gezichtsuitdrukking, nieuwe bewegingen, we kijken er met grote ogen en een verwonderd hart naar. Elke maand sta je er weer even bij stil dat de tijd voorbij vliegt en je kleine alweer een nieuw momentum heeft bereikt.

Prachtig om dit vast te laten leggen door middel van een fotoshoot bij jullie thuis.

"Memories are timeless treasures of the heart"

VOORBEREIDING

Ik spreek graag met jullie de verwachtingen van de shoot door. Hoeveel maanden is je kindje? Wil je rond 4 of 6 maanden de shoot? Of voor zijn / haar eerste verjaardag? Wil je graag binnen of evt. met lekker weer naar buiten!

Welke kleding kun je nou het best aan en hoe combineer je die met de andere gezinsleden? Ook daarin geef ik jullie tips en een link naar een pinterest bord.

Tijdens de shoot laat ik jullie niet zelf bedenken wat je nou toch moet doen. Ik geef je veel aanwijzingen en help je er helemaal door heen! Dingen die natuurlijk zijn om samen te doen, knuffelen, een spelletje spelen, een boekje lezen en dat soort dingen meer.

Dan vang ik die spontane momentjes wel met de camera voor jullie!

FOTOGRAFEREN IN HUIS OF BUITEN?

Het is de plek waar je, zeker in het begin, de meeste tijd met elkaar doorbrengt, thuis! Helemaal ingericht naar jou smaak. En de babykamer met extra veel aandacht aangekleed. Juist dat mag zichtbaar worden op de foto’s. Jouw huis maakt jouw foto’s persoonlijk, dat laat ik daarom graag terugkomen.

Maar ook buiten kan met een oudere baby al heel erg leuk zijn. Als de zon een beetje schijnt en de wind zich inhoudt is het heerlijk om op een kleedje buiten te zitten, te knuffelen en te wandelen!

Wat de keuze ook wordt, ik zie er naar uit iets moois met je te gaan maken! Bekijk de portfolio voor meer inspiratie of boek hier je shoot.

LIEVE WOORDEN