Welkom

Graag vertel ik je meer over  het idee van een zwanger-, baby-,  of familieshoot!

Hoe kan dat eruit zien? Met deze site wil ik je graag een indruk geven van de beelden die ik maak tijdens een fotosessie! Ik heb een natuurlijke benadering tijdens de shoot en geef veel hulp en aanwijzingen. Daardoor wordt het een leuke en relaxte ervaring. Dat zie je terug in de foto’s.

Kijk eens rustig mijn portfolio en blogs door. Spreken de foto’s je aan en vindt je mijn stijl mooi? Dan zouden we een goede match kunnen zijn!

Wat kost dat nou? De prijzen variëren tussen de 185,- en 315,- Daarvoor ontvang je al mijn expertise, goede begeleiding voor, tijdens en na de shoot. En natuurlijk de selectie, nabewerking en ontvangst van alle prachtige foto’s!

Wat is de meerwaarde van een shoot? Het kostbare van een shoot is dat je investeert in een gezellige ervaring met een blijvende herinnering! Graag maak ik die mooie foto’s van jullie tijdens je zwangerschap, met je pasgeboren kindje of met je gezin. Een tijd om te vieren. De beelden die je ontvangt, maken je steeds weer even blij en nemen je mee terug naar deze bijzondere tijd in je leven.

WIL JE WETEN WELKE PAKKETTEN ER ZIJN VOOR EEN FOTOSHOOT?​

LIEVE WOORDEN