Welkom

Graag vertel ik je meer over  het idee van een zwanger-, baby-,  of familieshoot!

Hoe kan dat eruit zien? Wat kost dat nou? En, wat is de meerwaarde van een shoot?

Deze site staat boordevol foto’s die je een indruk geven van de beelden die ik maak tijdens een fotosessie! Ik maak graag zo natuurlijk mogelijke beelden die je laten zien zoals je echt bent.

Kijk eens rustig mijn portfolio en blogs door. Spreken de foto’s je aan en vindt je mijn stijl mooi? Dan zouden we een goede match kunnen zijn!

Een shoot is een kleine investering die iets heel kostbaars oplevert. Prachtige foto’s om dit seizoen van je leven te vieren!

De prijzen variëren tussen de 175,00 en 250,00. Daarvoor ontvang je al mijn expertise, goede begeleiding voor, tijdens en na de shoot. En natuurlijk de selectie, nabewerking en ontvangst van alle prachtige foto’s!

Het leuke daarvan is dat je investeert in een gezellige ervaring met een blijvende herinnering! Graag maak ik die mooie foto’s van jullie tijdens je zwangerschap, met je pasgeboren kindje of met je gezin. Een tijd om te vieren. De beelden die je ontvangt, maken je steeds weer even blij en nemen je mee terug naar deze bijzondere tijd in je leven.

WIL JE WETEN WELKE PAKKETTEN ER ZIJN VOOR EEN FOTOSHOOT?​

LIEVE WOORDEN