familie gezin fotograaf amersfoort utrecht

FAMILIESHOOT

Stel je eens voor… Je wandelt een uurtje met je kids en je partner lekker in de bossen. Terwijl je bezig bent met dennenappels zoeken, spelen in het zand, een stevige knuffel met je kids, maak ik ondertussen de prachtigste foto’s van jullie samenzijn. 

En natuurlijk help ik je daarbij een handje en geef leuke spelletjes en opdrachten voor jullie om te doen. Zodat het voor jullie als ouders én voor de kids een leuke en ontspannen belevenis is!

Wat levert het op? Prachtige foto’s van jullie als gezin, waarin je als ouder ook eens in beeld komt met je kids. Daarbij mooie herinneringen om te op terug te kijken, foto’s om aan de muur te hangen, een fotoboek om heerlijk nog eens door te bladeren.

Je gezin is het waard om vast gelegd te worden!

Je gezin is het waard om vast gelegd te worden!

VOORBEREIDING

Ik neem de tijd om de shoot met jullie voor te bereiden. Welke locatie wil je graag naar toe, is er een plek waar jezelf graag komt. Ook heb ik zelf een heel lijstje met mooie plaatsen waar we kunnen shooten. 

Ook neem geef ik je kledingtips en hoe je de kleding van je kids met die van jullie als ouders leuk kunt combineren.

Verder geef ik uitleg over hoe ik de shoot aanpak zodat het een leuke ervaring voor jullie allemaal wordt! Voor de kids én zeker ook voor de papa’s en mama’s! Geen zenuwen hoor!

BUITEN FOTOGRAFEREN

Ik vind het heerlijk om in de natuur te fotograferen. Een plek die rust geeft, inspireert, je bent lekker even weg van huis!

Ook hou ik enorm van de verschillende seizoenen en hoe die tijdens een shoot sfeer toevoegen aan de beelden.

Voorjaarsbloesems, zomerbos, bloementuin, de prachtige paarse heide, warme herfstkleuren en de koele maar knusse winter. Graag laat ik dat terug komen in mijn foto’s door het kiezen van een locatie die de tijd van het seizoen mooi weergeeft. En ook m’n kledingtips sluiten daar leuk bij aan. Dit voegt voor mij veel toe aan de beleving van de foto’s, de sfeer van het jaargetijde waarin ik jullie op de foto zet!

zwanger familie gezinsshoot fotograaf amersfoort
LIEVE WOORDEN