familie gezin fotograaf amersfoort utrecht

KNUSSE NEWBORNSHOOT SOESTERKWARTIER | AMERSFOORT

Vier redenen om je newborn foto’s door een professional te laten maken! De aanleiding? Opa&Oma waren zo enthousiast dat ze besloten een babyshoot kado te doen aan deze kersverse ouders! Om een prachtige impressie van die eerste kraamdagen te laten maken. Waarom zou je eigenlijk je newborn foto’s door een professional laten maken? 1. Omdat foto’s door een fotograaf gemaakt werkelijk prachtig van sfeer en kwaliteit zijn! Om heerlijk weg te dromen en weer terug gevoerd te worden naar die 1e dagen met je kleintje! 2. Zodat je je even geen zorgen hoeft te maken of je er wel voldoende aan toe komt foto’s te maken van je pasgeboren kindje! 3. Zodat je ook zelf leuk met je kindje op de foto staat i.p.v. dat jij degene bent die steeds de foto’s maakt. 4. Het super kostbaar is om samen met je partner en je baby’tje op beeld te staan! Herken je dit? wil je ook graag mooie foto’s van jezelf en je kids? Vul dan het comtactformulier in met je vragen en of boek je shoot!